Particulier

Afspraak maken? Bel 06 27 03 41 39

Chrisstijl

Welkom! Ik ben Christel en werk al 12 jaar met passie aan alles wat met haarstyling, visagie en grime te maken heeft. Ieder mens is uniek en ik vind het een uitdaging om deze eigenheid door middel van haar styling en make-up bij mensen naar boven te brengen. Mijn stijl laat zich omschrijven als persoonlijk, maar met een beetje lef, anders dan anders, en stijlvol. Het is mijn doel om van jou de beste versie van jezelf te maken.

Christel Veenendaal

Knippen & Kleuren

Heb je even geen idee meer wat je met je haar zou willen? Heb je telkens hetzelfde kapsel en zou je eens iets anders willen? Geen probleem! Ik heb ideeën genoeg! Ik vind het een uitdaging om van jouw haar een eigentijds en vooral uniek kapsel te maken. Iets wat goed bij jou past. Ook kan ik zorgen voor een leuke kleur, zodat je kapsel nog beter tot zijn recht komt. Van knippen tot föhnen & afstylen, geef ik je meteen tips & trics, zodat je zelf ook je haar goed kunt onderhouden.
Stijl haar, krullend haar, afro haar, lang, kort, het kan allemaal. En, ik kom naar jou toe!

Afspraak maken

Tegen Christel hoef ik niets te zeggen. Ik ga zitten en het komt goed.

Visagie

Heb je ook een toilettas vol met make-up? 's Ochtends weinig tijd? Gebruik je uiteindelijk toch vaak hetzelfde oogpotloodje of kom je niet veel verder dan wat mascara? Twijfel je over welke kleuren jou nou mooi staan? Ik kom bij jou en je vriendinnen langs en geef je mijn tips & trics over hoe je jezelf in korte tijd mooi kunt opmaken! Ik laat je zien welke kleuren bij je passen en welke make-up look geschikt is voor jouw stijl.

Specials

Ken of ben jij iemand die al jaren hetzelfde kapsel heeft? Telkens op dezelfde manier haar/je gezicht opmaakt? Graag wat meer zelfvertrouwen zou willen? Niet goed weet wat nou eigenlijk mooi zou staan? En stiekem heel graag eens iets anders zou willen?

Ik kom bij jou of je (schoon)moeder/vriendin/zus/collega langs voor een total make-over! Ik geef je een nieuw kapsel met een passende kleur en geef tips&trics hoe je het ook zelf ook in model krijgt. Ook leer ik je hoe je jezelf mooi kunt opmaken en welke kleuren bij jouw huid en gezicht passen. Uiteraard kan dit ook in groepsverband!

Heb je zin in een boost? Durf jij het aan?!

Leuk om aan iemand cadeau te doen!

Heb je binnenkort een leuk feest, festival of bruiloft en heb je al een leuk outfit gescoord? Maar weet je niet zo goed hoe je je haar en make-up zult doen? Wil je iets feestelijks, maar wel iets wat bij jou past?

Ik kom bij jou en je vriendinnen langs om je haar en make-up passend bij je outfit te maken. Ik zorg dat het de hele dag & avond goed blijft zitten.

Let the party begin!

Bruidsarrangementen

Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt en echt kunt genieten van je grote dag.

Een traditionele, moderne of romantische bruid, met mijn 11 jaar ervaring zorg ik ervoor dat je hoe dan ook de mooiste bruid wordt!

Enkele weken voor de geplande trouwdatum spreken we af op een door jou gewenste locatie. Bij voorkeur doen we dit overdag, om de bruidsmake-up en het kapsel bij goed daglicht te kunnen zien. Ik neem uitgebreid de tijd om het bruidskapsel en de make-up te bespreken, zodat jij al je wensen kunt aangeven. Uiteraard zal ik ook mijn tips en visie geven.

Op de trouwdag zelf kom ik naar de locatie die jij wenst om je haar en make-up te verzorgen. Ik zorg ervoor dat het bruidskapsel en de make-up er niet alleen mooi uit zien, maar ook dat het de gehele dag/avond blijft zitten, zodat je onbezorgd van deze bijzondere dag kunt genieten.

Het bruidspakket bestaat uit:

  • 1x Proef bruidskapsel
  • 1x Proef bruidsmake-up
  • Bruidskapsel & bruidsmake-up op trouwdag zelf

Extra bij te boeken:

Natuurlijk verzorg ik ook graag het kapsel en de make-up van eventuele familieleden (schoon) moeder van de bruid, vriendinnen etc.

Portfolio

Bekijk ook mijn uitgebreide portfolio

Contact

Hebt je vragen of wil je een afspraak maken neem dan contact met mij op. Dat kan via dit formulier of door met mij te bellen: 06 27 03 41 39

{{ info }}